Skip to content

Den lille lejlighed

Vi har i et par år nu, mens vi studerer, boet i en klassisk københavnerlejlighed. Den er ikke stor, men der er, hvad der skal være, så vi klarer den fint.

Vi fik dog muligheden for at købe et af loftsrummene til at gøre lejligheden større, men hvis vi ville installere en dør ville vi miste meget plads, så vi var på jagt efter en skydedør. Det havde dog vist sig ikke at være så let at finde, som vi troede. Der var mange, som havde skydedøre, men ikke nogen, som passede ind i lejligheden, og ikke en, som var til vores budget.

Vi havde opgivet og egentligt ikke tænkt over det, før vi stod med et ekstra værelse, som vi ville bruge som soveværelse og ikke kunne lukke af.

Heldigvis kom vores underbo med en løsning, for de havde også købt en skydedør, og de havde ikke kun fået en meget flot skydedør i et godt materiale, men de havde også fået en fantastisk rådgivning og en meget god pris samt en hurtig levering.

Det lød næsten for godt til at være sandt, men vi tog chancen og kiggede på den hjemmeside, de anbefalede, og der stod lige den dør, vi gerne ville have, så vi skrev til deres kundeservice og aftalte, at vi ville ringe med spørgsmål.

De spørgsmål, vi havde, blev besvaret hurtigt og let, og de guidede os let til de døre, som ville passe os bedst. Ansporet af muligheden for at blive færdig med rummet bestilte vi den dør, som ville passe os bedst, og så var der bare tilbage at vente på, at døren kom.

Ganske som hos underboen, så leverede de hurtigt vores skydedør, og vi kunne melde os under fanerne af dem, som er fulde af lovord over for firmaet, som leverer hurtigt og til gode priser og ikke går på kompromis med kvaliteten.