Skip to content

Den perfekte gave til tedrikkeren

Jeg har en veninde, der drikker rigtig meget te. Det er stort set det eneste, hun drikker, og det er bestemt rigtig lækker te, der bliver serveret hjemme hos hende. Derfor er hendes tekande altid enten fyldt med varm te eller i gang med at blive vasket op til den næste portion. Jeg besluttede mig for, at hun til sin fødselsdag skulle have en kande til. Det ville være den perfekte gave.

Nu skulle jeg finde en flot en

Der er rig mulighed for at købe en eller anden kande, som en designer har lavet, men jeg ville hellere have en, der var lavet af nogen, der elsker te lige så højt, som hun gør. Designet skal være lavet til drikken, ikke for udseendet af kanden. Samtidig måtte den gerne være pæn, for hun skal jo gerne kunne lide den og dermed bruge den hver eneste dag.

Jeg fandt hurtigt ud af, at den slags tekander var noget, jeg skulle finde i en rigtig tehandel. Egentlig meget logisk, for om nogen måtte de vide, hvad der var godt til denne drik, og samtidig måtte de have nogen, der var så pæne, at folk gerne ville købe dem og bruge dem til deres te.

Jeg fandt den perfekte kande

Jeg er enig med min veninde i, at te kan se utroligt smukt ud. Så da jeg fandt en tekande i en tehandel, der var i glas, var jeg solgt. Det var den, det skulle være, og jeg bestilte den med det samme.

Den kom hurtigt frem, og den var pakket mere end forsvarligt ind. Rigtig dejligt. Gaven var sikret, og det var lige hende. Den blev vasket op med det samme, og så blev der brygget grøn te i den. Det så rigtig flot ud med den grønne farve inde bag glasset, og selv jeg fik lyst til en kop te lige der.