Skip to content

Det svære valg

Jeg har altid godt kunnet lide at læse bøger. fra jeg lærte og læse og frem til nu. Tidligere var det selvfølgelig børe- og ungdomsbøger, hvor det nu er lidt af det hele fra krimier til biografier. Men der er så meget andet, der også fylder i tilværelsen. Jeg kan godt lide at sy og strikke, men jeg kan ikke både læse og gøre det samtidig. Jeg føler at jeg går glip af det ene, når jeg vælger det andet og omvendt, og døgnet har åbenlyst ikke timer nok til sådan en som mig.

En dag, jeg kiggede på bøger, så jeg, at de kunne fås som lydbøger. Det startede en glimrende tanke hos mig, for så kunne jeg jo eventuelt lytte til bøger, mens jeg samtidig sad og var kreativ med nål og tråd. Det tyggede jeg lidt på, og så besluttede jeg mig til at prøve det af. Men ud på aftenen ar det ikke ligefrem en tur ud og lede efter lydbøger, der var en mulighed, så jeg prøvede nettet, hvor jeg havende på politikenbooks.

Masser af spændende titler

Deres udvalg var virkelig stort, og jeg havde svært ved at beslutte, hvad min første lydbøg skulle være. Men jeg fandt en og fandt samtidig ud af, at det var ret nemt at hente dem ned. Og så var jeg i gang. Jeg fandt et par strikkepinde frem, trykkede på play, og så kunne jeg lige pudselig lave to ting på en gang.

Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Nu køber jeg flere lydbøger en almindelige bøger. Jeg har også fået lavet så mange spændende projekter ved siden af, så den store bunke med ideer er blevet meget mindre. Det er lige mig med det her koncept, og jeg ved, det er den måde, jeg skalhave mine bøger på for fremtiden.