Skip to content

Få det bedste ud af dit telt

Føler du dig efterhånden mentalt klar til sommerferien, men aner du ikke, hvor du skal hen, eller hvilken ferieform det skal være? Måske er det i år, du skal tage på den telttur, du så længe har overvejet, men måske ikke turdet springe ud i. Der er nemlig mange gode argumenter for at tage på teltferie, som er både lærerigt og ekstremt hyggeligt. Faktisk er det heller ikke så krævende og farligt, som nogle måske frygter, så det er bare med at springe ud i det, hvis det lyder som noget for dig.

Før du tager på teltferie, skal du nok have styr på en række praktiske ting. Det kan blandt andet handle om, at du skal vide, hvor holdbart dit telt skal være, og hvor mange kabiner, du skal have. Du skal også vide, om teltet skal modstå de områder, hvor du skal befinde dig. Hvis det blot skal slås op på en campingplads i det nordlige Italien, så skal det ikke være specielt robust, imens det er en anden snak, hvis du gerne vil afsted til det nordligste Sverige. Alt dette kan du få vejledning om, hvis du besøger Teltmesteren.

Teltmesteren er nemlig en af de førende eksperter på området, og du får altid en ærlig og brugbar rådgivning. Du finder det største udvalg af telte, ligesom du kan anskaffe dig en masse andet relevant udstyr til ferien. Derudover er mulighed for at blive klogere på teltlivet generelt, og du kan få en række tricks, som du kan tage med dig senere på teltferier.

Hvis du ikke ved, hvordan du får mest ud af din telttur, så kommer her nogle helt små råd, du kan overveje.

– Lav selv mad. Nogle gange altså. Det er sjovt at prøve, og det smager altså bare lækkert, når man selv har kokkeret på ferien, så tag udstyr med til det. Vær dog også forberedt på, at det ikke er hver aften, at du orker at stå med de friske råvarer og svede

– Lad ikke besværet slå dig ud. Det er noget af en kliché, at man ikke skal lade sig slå ud, men på en telttur er det virkelig vigtigt. Der opstår hele tiden små udfordringer, som man kun kan løse gnidningsfrit, hvis man tager dem med et smil

– Kig dig omkring. Der er så mange ting at nyde i naturen, og tager man sig tid, kan man få en helt speciel følelse op i kroppen, som er ganske uvurderlig.

Bliv klogere på teltturen ved at besøge denne ekspertside: http://dk-campingeksperten.dk/ .