Skip to content

Find det rigtige feltgrej

Hvis du går op i, at udstyret skal være i orden, når du er på felttur, så er du det helt rigtige sted. I dette blogindlæg vil du blive præsenteret for 3 forskellige produkter, som er gode at have med på feltturen. Fælles for produkterne er, at de kan købes af høj kvalitet, og det opfordrer vi også til for at opnå den bedste kvalitet. 

Kompas

Hvis du vil være sikker på at kunne finde rundt, når du er på felttur, så er det vigtigt at have et kompas. Med et ordentligt kompas er du sikker på, at du aldrig farer vild. Det er især vigtigt på en felttur, hvor du altid er sikker på, at du bevæger dig i den rigtige retning. Det er derudover ganske smart, at du blot kan have det i din lomme, da den ikke fylder alverden. Dette kan du læse mere om hos https://xtragrej.dk/

Kikkert

Der er mange grunde til at investere i en god kikkert. Er du på felttur, så er det utrolig vigtigt at kunne danne et overblik, inden I vælger at rykke videre til jeres næste destination. Derudover kan en kikkert bruges i mange sammenhænge, som ikke har med en felttur at gøre. Hvis du blot er på en tur i det fri, kan du have den med til at spotte spændende dyr. 

Vandtæt pose

Det danske vejr kan byde på en masse. Og det har ofte noget med regn at gøre. Derfor bør du også investere i en vandtæt pose, som du kan opbevare dine værdifulde ting i. Du kan købe vandtætte poser i flere størrelser alt efter, hvor meget du skal have opbevaret. Skal du bare have din telefon eller pung opbevaret et tørt sted, så kan du med fordel købe en mindre pose. Er det derimod eksempelvis tøj og soveposer, så bør du investere i en dry bag.