Skip to content

Forkæl kæresten med en hyggelig aften

Når man er i et parforhold, kan der hurtigt gå hverdag i den. Især hvis man bor sammen, kan parforholdet blive fyldt op med opvask, økonomi og arbejde. Dette er selvfølgelig fint, da hverdagens gøremål skal passes. Dog er det vigtigt at holde gnisten ved lige i forholdet, sådan alt ikke ender i sure sokker. Læs mere her på siden, og få idéer til, hvordan du kan forkæle kæresten med en rigtig hyggelig aften.

 

Find stearinlysene og massageolien frem

De fleste elsker at blive masseret. I begyndelsen af forholdet var I sikkert gode til at massere hinanden – og antallet af massager er helt sikkert dalet. Overrask din kæreste med et mørkt soveværelse, tændte stearinlys, afslappende musik og massageolie.

 

Giv herefter kæresten en lang omgang massage, hvor du når rundt på hele kroppen. Dette vil uden tvivl forkæle kæresten og løsne kroppen op for knuder og ømhed. Mangler du en lækker massageolie, kan du se et skønt udvalg på https://www.veracura.com/shop/massage-5c1.html.

 

 

Lav aftensmad, og stil en gave på tallerkenen

Ofte består aftensmaden af rutiner, hvor indkøb, tilberedning og oprydning foregår som altid. Spice spiserutinen op ved at forkæle kæresten med en smagfuld aftensmad. Eksperimenter gerne med en ny ret, som I ikke er vant til at spise. Du kan f.eks. lave en farverig mexi bowl, en saftig andesteg eller en varm kartoffelsuppe.

 

For at sætte prikken over i’et kan du lægge en gave på kærestens tallerken. På denne måde får kæresten en dobbelt overraskelse. Giv gerne en gave, I kan bruge sammen. Dette kan f.eks. være billetter til comedy, biograf eller koncert.

 

Vent på sengen iført frækt undertøj

Pep hverdagsaftenen op ved at vente på sengen iført frækt undertøj. Dette vil uden tvivl skabe en hyggelig aften, hvor I får genskabt gnisten og kommer tættere på hinanden. Pir eventuelt kæresten ved at sende frække billeder inden, så han ikke kan vente på at komme hjem.