Skip to content

God mad kan komme udefra

Jeg troede ikke selv på det, altså at god mad kan komme udefra. For mig er god mad enten hjemmelavet eller noget, der bliver serveret på en god restaurant. Men når det kommer til at få maden leveret udefra, så er det som regel en meget blandet fornøjelse, hvor der som regel er langt mellem det, der er værd at skrive hjem om.

En oplevelse, der ændrede mit synspunkt

Men da vi selv stod og skulle holde konfirmation og var lidt for sent ude til at få lokaler ude, så måtte vi holde det hjemme og samtidig få maden leveret udefra. Jeg var slet ikke glad for den ordning, for det skulle være en dag, der kun skulle huskes for alt det gode. Herunder bestemt også maden.

Min datter havde også nogle ønsker til maden, og da det var hendes dag, så skulle hun bestemt også have lov til at vælge lige det, hun gerne ville have at spise. Mit job var derfor det hårde, nemlig at finde et sted, der kunne levere til dagen.

Jeg ramte plet med mit valg

Efter at have søgt og læst på nettet i flere timer, fandt jeg frem til det firma, der skulle levere catering til konfirmationen. Noget jeg ikke kom til at fortryde på nogen måde. Det smagte ikke som den slags normalt gør. Tværtimod så var det en af dagens højdepunkter for alle gæsterne og for hovedpersonen.

Der var både forret, hovedret og dessert, og jeg kan ikke sige, hvad der var bedst. Der var friskbagt brød, mørt kød og sprøde kartofler. Dessertbordet var mindst lige så populært hos os alle sammen, og den gode mad var helt sikkert med til at bringe gæsterne tættere sammen og sikre, vi alle uden undtagelse fik en fantastisk dag.

Skal jeg have catering igen, så ved jeg, hvor det skal bestilles.