Skip to content

Gør det nemt for dig selv

Jeg kan godt mærke, at jeg har brugt mine hænder i mit arbejde gennem hele livet. Det er der, gigten har sat sig. Det er ikke så slemt, men der er bare nogle ting, jeg ikke længere kan på samme måde, som da jeg var yngre, så jeg leder hele tiden efter praktiske løsninger, der kan gøre min hverdag lettere og mere behagelig. Der er masser af værktøj i hverdagen, som jeg har anskaffet mig, men der er bare de små ting, der stadig har irriteret mig. Som at det for eksempel er at tage en BH af og på. Det lyder ikke af meget, men det kan faktisk være en udfordring af de helt store.

Åbning foran

Bare det at skulle bruge hænderne bag på ryggen, det er besværligt og irriterende. Men hos https://mlmodel.dk/damer/dame-bh-lingeri-undertoej/anita-comfort-bh har jeg fundet en BH, der har hægterne foran. Der skal ikke mere til, før det er nemt for mig at få tøjet på om morgenen og få det af igen, når det er blevet aften.

Desuden er det en god kvalitet, der er rar at have på, så jeg føler virkelig, jeg har vundet i lotteriet. Især med de priser, de holder sig. Der er intet at klage over der, og jeg har fået lettet endnu en ting i min hverdag. Selvom det ikke lyder af meget, så er det fantastisk, at en BH på den måde kan vendes på hovedet og forvandles til noget, der er så brugbart og behageligt.

Den sidder rigtig flot

Samtidig sidder den perfekt. Jeg havde lidt frygtet, at designet ville gøre, at det ikke var helt det samme. Men jeg mærker ingen forskel i min hverdag, og den sidder som den skal under mit tøj. Derfor tøvede jeg ikke med at bestille flere af samme slags, for så er alle dage nemlig gode dage.