Skip to content

Haverenovering og ny terrasse

Vi har i mange år syslet med at få huset renoveret, og nu er alt sat i stand, så det var blevet havens tur. Vi skulle som en stensikker ting have nye døre ud til den nye, store træterrasse, som vi skulle bygge – det var så sikkert som amen i kirken.

De rette døre

Men problemet var, at vi ikke kunne finde nogle gode franske døre, som ville passe ind i vores gamle hus, og som også ville stå godt til den terrasse, som vi ville have, så vi trawlede byggemarkeder og ledte på internettet, og da vi var ved at give op, kom min gamle kollega og tennismakker med en hjemmeside, hvor han mente, vi skulle kigge, for der havde hans børn købt døre til deres lejligheder, og de var meget tilfredse med alt fra pris til service og bestemt også kvaliteten på de franske døre, som de havde fået.

Vi kiggede på deres hjemmeside, og dagen efter tog jeg en snak med deres kundeservice, og så var vi klar med det hele, og vi kunne med deres hjælp finde de franske døre, som ville passe bedst.

De giver finish

De var gode til at vejlede os, og vi fik lige de døre, som vi ville have. Det hele var en rolig og behagelig proces, og vi fik allerede kort tid efter leveret de nye døre, som passede perfekt ind, så vi kunne skifte de gamle franske døre ud uden at skulle gøre noget ved muren. Så var det kun den store terrasse, som vi skulle til at bygge, og så var alt på plads.

Vi fik de perfekte døre til en god pris, og de leverede så hurtigt, at vi har svært ved at forstå, de kan levere alt andet så godt, billigt og professionelt. Det er imponerende, at de ikke går ned på nogen former for service, kvalitet, pris eller levering, men det er bare skønt for os kunder.