Skip to content

Kombiner det hele og spar plads

Vi skal på stranden i vores sommerferie, og vi ved, at vi med sikkerhed kommer til at samle skaller og sten, der alle skal være i enten sommerhuset eller skal helt med hjem. Det hører sig til, selvom jeg efterhånden synes, vi har rigeligt af den slags. Men det kan vi ikke få nok af, og det er også skægt. Vi samler flade sten, vi kan male på, og hvis vi er rigtig heldige, kan vi finde en forstening.

Pak det hele praktisk

Jeg forstår ikke, hvordan folk kunne rejse tidligere. Bilerne var mindre, og der var masser af plads. Det er der ikke hos os, så det gælder om at tænke udenfor boksen for at få plads til det hele. Det er stadig tre uger, vi skal af sted, og der er intet af det, vi tager med, der kan undværes.

Derfor er jeg altid på udkig efter praktiske løsninger, der kan give mere plads til det hele. Kan det kombineres med løsninger, der passer til børnene, så er det endnu bedre. Den lille er vokset ud af autostolen, så vi skal hav en selepude. Sådan er det at blive en stor dreng. Som han vokser.

Også til leg

Selepude, der også er en rygsæk? Ja sådan en findes hos https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak, og den er genial. Rygsækken er ikke for stor, og den sidder rigtig godt på ryggen af et barn, men vi voksne kan også bruge den.

Den skal med i bilen, og den skal med på stranden. Kan han selv bære den og indholdet, så må han få det hele med hjem. Det er den regel, jeg har lavet. Vi skal stadig på stranden hver dag uanset vejret, så det skal nok nå at blive til mange sten alligevel, men jeg synes det er fint, der er et helt naturligt loft på hvor meget, der skal med hjem.