Skip to content

Ny fjernvarme

Der er sket meget med mulighederne indenfor opvarmning. Et emne, der bliver rigtig spændende, når man har et hus og et gammel fjernvarmeanlæg. Men gamle anlæg kan repareres til en vis grænse, og derefter skal de skiftes ud. Det var der, vores var på vej hen med vores anlæg. Eller det havde jeg i hvert fald selv på fornemmelsen.

Få de professionelle til at kigge på det

Der findes sikkert dem, der synes, det er helt fint at skrue på det hele selv og udbedre forskellige småskavanker ved et anlæg. Noget jeg er meget tilbageholdende med personligt, for risikoen er for stor. Hvis noget går galt, mens jeg piller, så er det helt sikkert noget, der er rigtig dyrt og besværligt. Eller jeg havner med en kælder fyldt med vand.

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle have de dygtige blikkenslagere fra http://www.oeens-blikkenslager.dk/ til at kigge på mit anlæg. Jeg har brugt dem tidligere til andre opgaver, som de har løst helt perfekt, og der var ingen tvivl om, at det var dem, jeg skulle hyre igen.

Vi fik en god snak om det hele

De gennemgik hele anlægget sammen med mig, og de var saglige hele vejen igennem. Jeg prøvede efter bedste evne at forklare alt om anlægget, og der var ingen tvivl om, at de forstod det hele.

Jeg var dog heldig, at hele anlægget ikke skulle skiftes. Takket være dem, så blev de forskellige nødvendige ting udbedret, og nu fungerer det hele som det skal. Jeg føler, de ha sparet mig for en masse penge ved deres ærlighed, for det er nemt at frygte, at der er firmaer derude, der uden at blinke med øjnene vil udnytte din manglende tekniske viden.

Det her er endnu en af de gode grunde til, at jeg altid vender tilbage om en rigtig glad kunde.