Skip to content

Timerne får du ikke igen

Er dit fly forsinket, og du må vente i lufthavnen, så er det tid, du på ingen måde får igen. Minderne om trætte og umulige børn derimod er noget, du vil kunne huske meget længe. Det var på ingen måde en af mine bedste oplevelser, det var det heller ikke for børnene, og der var sikkert også andre i lufthavnen, der ikke syntes, at mine børn var to små engle. Jeg prøvede at underholde dem efter bedste evne, og jeg undskylder gerne for dem.

Det eneste gode var min kompensation

Det eneste, der var godt, som kom ud af den oplevelse, det skyldes https://skyhelp.dk/. Her søgte jeg om en kompensation, fordi flyet var forsinket, og de hjalp mig med at få den. Det var nemt og hurtigt, og hurtig er bestemt også det ord, jeg vil bruge om deres serviceniveau. Det sammen med ord som effektiv og fantastisk.

Du giver dem de ganske få oplysninger, de skal bruge, og så er de i gang med det hele. Du får hurtigt et indledende svar fra dem. Det er rart at vide, at du får en kompensation, og at de er i fuld gang med det hele. Noget, jeg næppe havde orket at have klaret selv med ungerne ved min side.

Penge ind på kontoen

Først når de har behandlet din sag færdig, og der er en kompensation, så trækker de deres salær. Det er helt fantastisk, for du skal ikke have penge op af lommen, men bare vente på, der tikker penge ind på din konto. Det var endnu en ting, der tiltalte mig.

Det giver en tryghed, for de har derfor en lige så stor interesse i din kompensation, da det er der, deres betaling også kommer fra. Det bedste er dog, at det virker, og at de er så dygtige og hurtige.