Skip to content

Udsøgt mad ud af huset

Da jeg for nylig blev færdiguddannet som sygeplejerske skulle jeg naturligvis fejre mig selv sammen med mine venner og familie. Jeg elsker at holde forskellige arrangementer, så når der er noget at fejre skal mine tætteste naturligvis ikke gå glip af en god fest. Det jeg går allermest op i, når jeg holder arrangementer for mine venner og familie er, at gæsterne skal forkæles. Der skal kræses om dem med god mad og drikkelse, lækre snacks og godt selvskab. Ingen skal kede sig, og gæsterne skal gerne have noget særligt ud af mine arrangementer. Da jeg besluttede mig for at fejre at jeg var færdiguddannet, havde jeg naturligvis også alt dette i tankerne. Jeg ville bestille mad ud af huset, og det skulle selvfølgelig være noget helt særligt. Jeg googlede mad ud af huset københavn og faldt hurtigt over hjemmesiden Ebuffet.dk, der havde fået rigtig gode anmeldelser. Efter at tjekke deres store udvalg ud på deres hjemmeside besluttede jeg mig for at bestille en vælg-selv tapasbuffet, hvor jeg selv kunne vælge mellem lækre retter. Fordi jeg havde muligheden for at sammensætte min egen tapasbuffet kunne jeg udvælge nogle af de retter, som jeg vidste ville falde i god jord hos gæsterne. Samtidig kunne jeg udvælge få retter der var mere specielle og særlige, så gæsterne ville få en oplevelse ud af buffeten. Min fest forløb helt fantastisk, og gæsterne var utroligt veltilfredse med den lækre tapasbuffet, som jeg havde sammensat. Maden blev leveret lige til tiden, og alt var anrettet og varmt, så det var klar til servering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller min festmad fra Ebuffet.dk. Det har været utrolig nemt og simpelt at bestille, maden var udsøgt, og så var det hele til at betale. Jeg kunne ikke have været mere tilfreds og havde den bedste fest med mine venner og familie.